Home » culturele opdracht 3

Symphonica in Rosso met Marco Borsato

Voor mijn derde culturele opdracht ben ik naar het concert van Marco Borsato geweest is het Ziggo Dome in Amsterdam. Voor deze opdracht ga  ik doen alsof mijn site een blog is, ik ga dus een blog schrijven over mijn bezoek aan Marco.

Vrijdag 23 oktober 2015 was het eindelijk zover hier hadden we zolang naar uitgekeken. We gingen eindelijk! Samen met een vriendin en haar moeder gingen met de trein naar Amsterdam om daar vervolgens nar binnen te gaan. We hoefde amper te wachten want de deuren gingen open om 18:30 en wij waren iets later want we hadden zit plaatsen 2de ring 1ste rij dus eigenlijk helemaal perfect al zeg ik het zelf haha.. We waren er ongeveer 7 uur en gingen lekker zitten op onze gereserveerde plekjes. Daar zaten we dan, mochten we wachten tot hij zou komen. maar eigenlijk was die tijd zo voorbij met een lekker muziekje op de achtergrond en de gezellige sfeer die er vanaf het moment dat je binnenkomt is.

20:30 het was zover hij kwam met echt een onwijs mooi nummer. Ik moet eerlijk zeggen ik kende het nummer niet maar heb een traantje gelaten echt prachtig was het! Al snel kwam er een lekker meezing nummer dus gingen wij lekker staan en mee schreeuwen, zoveel energie krijg je van de hele zaal die mee staat te zingen en te springen! Hij wisselde dit erg af van rustige nummer naar weer van die lekker meezing nummers.

 

Natuurlijk had hij tijdens de show ook een aantal gasten uitgenodigd de eerste die langskwamen waren de 3 meiden van og3ne. Zij kwamen hun eigen nummer Magic zingen. Ik zelf vond het erg leuk!

Daarna kwam hij zelf weer op en begon weer lekker te zingen. Maar wat een stem heeft die man. Ik was zelf nog nooit naar een echt concert geweest en keek me ogen uit hoe dat allemaal wel niet in elkaar zit. Alle lichten het orkest allemaal zo goed afgesteld! Ik was onder de indruk.

Na een altijd nummers van Marco zelf kwam Jeroen van Koningsbrugge. En eerlijkgezegd had ik hier heel erg op gehoopt. Hij zong het nummer Witlicht hier had ik ook op gehoopt want namelijk tijdens The Passion had hij die nummer ook gezongen en vond dat toen echt onwijs mooi!

Ook hier had hij het nummer onwijs mooi gezongen!

Na Jeroen kwam Marco weer op en zong weer onwijs mooie nummers. Een specifiek nummer is me heel erg bijgebleven. Het nummer Mooi, dit nummer ging over hoe jij je leven bekijkt. En hoe je het zo goed mogelijk kan maken. Hijzelf deed dit door elke dag positief naar het leven te kijken. Hij verteld hier zo mooi en gevoelig over dat het op een of andere maar manier mijn ogen heeft geopend. Je leven is zoals je het zelf bekijkt. Hoe je jouw eigen problemen oplost, is maar hoe je jouw problemen bekijkt.

Ik vind het zelf dus een erg mooi nummer! En heb hem al toegevoegd aan mijn eigen playlist.

Daarna kwam Zuccharo een Italiaanse zanger die Marco zelf erg bewondert. Ik kende hem zelf niet maar vond het een erg leuke en goede zanger! Hij zong 3 nummers en vertrok daarna weer.

Tussendoor kwam er een meisje zingen met Marco ik kon der niet maar ze heette Chayenne. Ze kon wel echt goed zingen!

Of ik dit leuk vond? Jaaaaa zeker weten heb er echt heel erg van genoten. Wil ik hier nog een keer heen? Absoluut jaa! De sfeer die daar hangt is echt geweldig iedereen geniet ervan en dat ik echt geweldig!

Maak een Gratis Website met JouwWeb